• تلفن تماس : 0873111
  • تماس : 08734222224 - 08734222226
  • تماس : 09188888956 - 09188888534
  • Product was successfully added to your shopping cart.

    خرید موتور برق قیمت ژنراتور - لوازم خانگی ارس

    موتور برق


    قیمت موتور برق خرید ژنراتور برق

    موتورهای برق از جمله تجهیزات بسیار مهم و حیاتی هستند که در صنعت، خانگی، محیط‌های تجاری و در مواقع اضطراری استفاده می‌شوند. این موتورها، به دلیل عدم وابستگی به انرژی برق شهری و توانایی تولید انرژی الکتریکی از منابع مختلف، به عنوان منابع انرژی پشتیبانی‌کننده مورد توجه قرار گرفته‌اند. یکی از انواع موتورهای برق، مدل بنزینی است. قیمت انواع موتوربرق بستگی به توان و برند دارد. اما در مقایسه با سایر انواع، قیمت موتور برق بنزینی معمولاً ارزانتر هستند. از جمله انواع متداول دیگر موتورهای برق، موتورهای دیزلی هستند. این موتورها با استفاده از سوخت دیزل، انرژی برق تولید می‌کنند. لیست قیمت ابزار آلات برقی خرید و بررسی مشخصات قیمت موتور برق با لوازم جانبی ارزانترین قیمت و بهترین مدل و جدیدترین مدل 2023.
    موتورهای برق گازوئیلی نیز در بازار وجود دارند که با استفاده از سوخت گازوئیل، انرژی برق تولید می‌کنند. باید توجه داشت که قیمت موتورهای برق بستگی به عوامل متعددی دارد. از جمله این عوامل می‌توان به توان موتور، کیفیت و برند، محدوده کارکرد، کارایی انرژتی، اندازه و امکانات ویژه اشاره کرد. برخی از موتورها قابلیت تولید برق بی‌صدا را دارند که برای مکان‌هایی که نیاز به سکوت است، بسیار مناسب هستند. از دیگر نکاتی که برای خرید موتور برق بسیار مهم است، لیست قیمت ژنراتور و موتور برق با برندهای مختلف است. بهتر است مدل ها را براساس قیمت ژنراتور برق بانه به دقت در فروشگاه اینترنتی بانه دات کام بررسی کرده و قیمت انواع موتور برق بی صدا را مقایسه نموده تا از بهترین گزینه استفاده کنید.

    قیمت موتور برق خرید ژنراتور برق

    انواع ژنراتور براساس سوخت

    موتورهای برق می‌توانند بر اساس نوع سوختی که برای تولید انرژی الکتریکی از آن‌ها استفاده می‌شود، به چندین دسته تقسیم شوند.
    1. موتورهای برق بنزینی (Petrol Generators):
    این نوع موتورها با استفاده از سوخت بنزین، انرژی الکتریکی تولید می‌کنند. معمولاً برای کاربردهای خانگی، تفریحی و کمپینگ استفاده می‌شوند. آنها معمولاً قدرت کمتری نسبت به دیگر نوع‌ها دارند و مناسب برای مصارف سبک هستند.
    2. موتورهای برق دیزلی (Diesel Generators):
    این نوع موتورها از سوخت دیزل برای تولید انرژی الکتریکی استفاده می‌کنند. معمولاً در مصارف صنعتی، تجاری، کشاورزی و در مناطقی که امکان دسترسی به بنزین محدود است، استفاده می‌شوند. این موتورها معمولاً برای تولید توان بیشتر و بهره‌وری بالاتر از موتورهای بنزینی مورد استفاده قرار می‌گیرند. خرید ژنراتور برق را در ذهن خود بخاط بسپارید. قیمت موتور برق به صرفه بوده.
    3. موتورهای برق گازوئیلی (Gasoline Generators):
    این نوع موتورها از سوخت گازوئیل برای تولید انرژی الکتریکی استفاده می‌کنند. معمولاً برای مصارف کشاورزی، صنعتی و در کاربردهایی که نیاز به تولید برق در مکان‌های دورافتاده است، استفاده می‌شوند. این موتورها توان بالاتری دارند اما معمولاً بهره‌وری کمتری نسبت به موتورهای دیزلی دارند.
    4. موتورهای برق گازی (Natural Gas Generators):
    این نوع موتورها از سوخت گاز طبیعی برای تولید انرژی الکتریکی استفاده می‌کنند. معمولاً در کاربردهای صنعتی، تجاری و ساختمانی استفاده می‌شوند. از مزیت‌های این نوع موتورها می‌توان به تمیزتر بودن سوخت و بهره‌وری بالاتر اشاره کرد. تعدادی از موتورهای برق ترکیبی هستند که از دو یا چند نوع سوخت برای تولید انرژی استفاده می‌کنند. این نوع موتورها بهره‌وری و کارایی بیشتری دارند و برای کاربردهای خاص مناسب هستند. انتخاب نوع موتورهای برق به میزان مصرف انرژی، قدرت لازم، قابلیت‌ها، نوع کاربری و نیازهای شما بستگی دارد.

    قسمت های اصلی و اجزای ژنراتور برق

    موتورهای برق از چند قسمت اصلی تشکیل شده است که هر کدام وظایف خاص خود را دارند. اجزای اصلی و مهم آن:
    1. قسمت مکانیکی (Mechanical Components): شامل اجزای مکانیکی و سازه‌های مختلف می‌شود که وظیفه تبدیل انرژی مکانیکی به انرژی الکتریکی را دارند.
    - شافت (Shaft): شافت دستگاه متصل به موتور اصلی است و در حالت کارکرد، چرخشی دارد و انرژی مکانیکی تولید شده توسط موتور را به ژنراتور منتقل می‌کند.
    - روتور (Rotor): روتور یا بخش متحرک بخشی است که در اثر جریان جریان میدانی، چرخشی ایجاد می‌کند و تبدیل انرژی الکتریکی به انرژی مکانیکی را انجام می‌دهد.
    2. قسمت الکتریکی (Electrical Components): شامل اجزا و قطعات مرتبط با تولید، تبدیل و انتقال انرژی الکتریکی است. 
    - استاتور (Stator): استاتور یا بخش ثابت دستگاه، قسمتی است که حاوی پیچ‌ها و قطعات الکتریکی است که در اثر جریان‌های الکتریکی، میدان مغناطیسی ایجاد می‌کند.
    - آویزه‌ها یا پیچ‌ها (Coils or Windings): آویزه‌ها یا پیچ‌ها در استاتور و روتور وجود دارند و در اثر جریان‌های الکتریکی، میدان مغناطیسی تولید می‌کنند.
    - کامواکتورها (Communtators): کامواکتورها وظیفه تغییر جهت جریان بین روتور و استاتور را دارند. خرید موتور برق را با قیمت ژنراتور مقرون به صرفه سفارش دهید.
    3. سیستم خنک‌کننده (Cooling System): موتورهای برق در طول کارکرد، حرارت زیادی تولید می‌کند. این سیستم معمولاً شامل بلبرینگ‌ها، فن خنک‌کننده و مدار خنک‌کننده است.
    4. سیستم کنترل و مدارهای الکترونیکی (Control System and Electronic Circuits): این مدارها اطمینان حاصل می‌کنند که دستگاه با کارایی بالا و با استفاده از انرژی بهینه، عمل می‌کند.


    امکانات سایز تکنولوژی نوع استفاده مزایا معایب
    موتور بنزینی کوچک تا متوسط موتور احتراق داخلی خانگی و تجاری قابل حمل صدا بلند
    موتور دیزلی متوسط تا بزرگ موتور احتراق داخلی صنعتی و کشاورزی کارایی بالا، سوخت کمتر نیاز به نگهداری منظم
    موتور گازوئیلی کوچک تا متوسط موتور احتراق داخلی کشاورزی و صنعتی استفاده در مکان‌ دورافتاده مصرف سوخت بیشتر
    موتور گازی متوسط تا بزرگ موتور احتراق داخلی صنعتی و تجاری کارایی بالا، آلایندگی کم نیاز به اتصال به شبکه گاز
    موتور الکتریکی کوچک تا بزرگ موتور الکتریکی صنعتی و خانگی بدون آلایندگی، کارکرد بی‌صدا وابستگی به شبکه برق
    موتور هیدرولیک بزرگ موتور هیدرولیکی صنعتی و ساختمانی قابلیت کنترل دقیق تر نیاز به هیدرولیک
    موتور پنماتیک کوچک تا متوسط فشار هوا صنعتی و خانگی سبک و قابل حمل مصرف هوا

    خرید و قیمت انواع موتور برق بانه

    قبل از خرید موتور برق، تعیین کنید که موتورهای برق برای چه مصارفی نیاز دارید؟ آیا از آن به عنوان منبع انرژی پشتیبانی‌کننده در مواقع اضطراری استفاده می‌کنید یا برای تأمین انرژی در مکان‌های بیرون از شبکه برق شهری؟ اندازه موتور برق نیز مهم است. اگر برای مصارف خانگی یا محیط‌های کوچک هستید، موتورهای کوچک‌تر و قدرت کمتری کافی خواهند بود. قبل از تصمیم‌گیری نهایی، لیست قیمت ژنراتور و موتور برق را با برندهای مختلف مقایسه کنید. هر برند ممکن است قیمت‌های متفاوتی داشته باشد و از طرفی کیفیت و عملکرد موتورها نیز متفاوت باشد. در راستای کاهش نویز و صداهای ناشی از موتورهای برق، موتورهای برق بی‌صدا نیز تولید می‌شوند. این نوع موتورها از طریق انتقال صوت و لرزش به کمربند‌ها و مهاره‌ها، صدای تولید شده را به حداقل می‌رسانند.
    اگر محیط کار یا اقامتگاه شما نیازمند آرامش است، موتورهای برق بی‌صدا را در نظر بگیرید. بعد از انتخاب نوع و توان مورد نظر، باید به برند‌های مختلفی که موتورهای برق تولید می‌کنند، نگاهی بیاندازید. برندهای مطرح معمولاً محصولات با کیفیت و عملکرد بالا تولید می‌کنند. برندهایی که مدت زمان طولانی‌تری در بازار حضور دارند، تجربه و تخصص بیشتری در ارائه محصولات با کیفیت دارند. از دیگر مواردی که در نظر داشته باشید، سیستم‌های ایمنی و اضافی می‌باشد. برخی از موتورها دارای قابلیت‌های جانبی مانند توقف خودکار در صورت نقصان سطح روغن یا اختلالات دیگر هستند که امکان کاهش خطرات برای مصرف‌کننده را فراهم می‌کند.

    سیستم های راه اندازی موتور برق

    این سیستم‌ها برای ایجاد شروع یا توقف کنترل‌شده دستگاه به کار می‌روند. برای حفاظت از موتور و کنترل صحیح آن نیز مورد استفاده قرار می‌گیرند. 
    1. رله‌های راه‌اندازی (Starter Relays): برای ایجاد جریان الکتریکی در بخش استاتور و روتور به کار می‌روند. به عنوان یک سوئیچ کنترلی که به موتور اجازه می‌دهند به حرکت درآید.
    2. راه‌اندازی‌های مغناطیسی (Magnetic Starters): این راه‌اندازی‌ها از ولتاژ پایین تا ولتاژ بالا در فرآیند راه‌اندازی موتورهای برق متغیر هستند.
    3. راه‌اندازی‌های الکترونیکی (Electronic Starters): عموماً دارای قابلیت‌های بیشتری هستند و برای کنترل دقیق‌تر مورد استفاده قرار می‌گیرند.
    4. سیستم‌های خنک‌کننده (Cooling Systems): قبل از راه‌اندازی دستگاه، سیستم‌های خنک‌کننده ژنراتور باید راه‌اندازی شوند تا برای عملکرد بهینه موتور آماده شوند.
    5. سیستم‌های ایمنی (Safety Systems): این سیستم‌ها برای کنترل و مدیریت ایمنی و اجزای مرتبط با آن همچون جریان، دما و فشار استفاده می‌شوند. هدف اصلی از این سیستم‌ها جلوگیری از وقوع حوادث و آسیب به موتور و کاربران است.
    6. سیستم‌های کنترل (Control Systems): این سیستم‌ها از ابزارها و دستگاه‌های کنترلی برای مدیریت عملکرد ژانراتور استفاده می‌کنند. این سیستم‌ها به شما امکان می‌دهند که موتور را به حالت‌های مختلفی همچون روشن، خاموش، روشنایی، سرعت مختلف و ... کنترل کنید.

    سیستم های راه اندازی موتور برق

    راهنمای خرید موتور برق 

    1. ابتدا نیازهای خود را مشخص کنید. انواع مختلفی از موتورهای برق با توان، سوخت و کاربرد‌های متفاوت (مثلاً موتور بنزینی، دیزلی، گازوئیلی و غیره) وجود دارند. برندهای معتبر معمولاً محصولات با کیفیت و عملکرد بالا تولید می‌کنند. موتور برق با بهره‌وری بالا به شما کمک می‌کند در مصرف انرژی صرفه‌جویی کنید. ویژگی‌های انتخابی، مانند سیستم‌های خنک‌کننده، سیستم‌های کنترلی، قطعات مغناطیسی و ... برای کاربردهای خاصی مهم است.
     اطمینان حاصل کنید که دستگاه دارای سیستم‌های ایمنی مناسب است تا از وقوع حوادث و آسیب به موتور و کاربران جلوگیری شود. همچنین دارای گارانتی مناسب و خدمات پس از فروش قوی تا در صورت نیاز به تعمیرات و نگهداری، به مشکل نخورید. قیمت‌های موتورهای برق مختلف را با هم مقایسه کنید. انتخاب نوع موتور برق براساس قیمت تنها ملاک مناسبی نیست.