• تلفن تماس : 0873111
  • تماس : 08734222224 - 08734222226
  • تماس : 09188888956 - 09188888534
  • Product was successfully added to your shopping cart.

    خرید دستگاه جوشکاری قیمت اینورتر جوش کاری - royce - دارد, برند: royce , صفحه نمایش: دارد

    دستگاه جوشکاری اینورتر جوش کاری-royce

    1. اینورتر جوشکاری رویس 160 آمپر TIG-MMA-450 جوش آرگون و معمولی

      • حداکثر توان مصرفی 6000 وات
      • حداکثر جریان 160 آمپر
      • دو ولوم
      • دارای جوش ارگون و جوش معمولی
      • دارای سیستم قطع کن
      • مجهز به فن خنک کننده
      • تعداد 6 خازن
      • همراه با سیم اتصالی ،ماسک جوشکاری
      ‎ناموجود
    2. دستگاه جوشکاری الکتریکی بوش BOSCH ARC-950

      • تک فاز
      • مدار آلومینیومی
      • صفحه نمایش دیجیتالی
      • دارای دسته
      • دارای انبر جوشکاری
      • مجهز به ماسک
      • ولتاژ 270-160 ولت
      • 6 خازنه
      ‎ناموجود

    قیمت دستگاه جوشکاری خرید موتور جوش و اینورتر جوش کاری

    دستگاه جوشکاری یکی از ابزار آلات برقی است که برای ایجاد اتصالات ماندگار و محکم بین دو قطعه فلزی به کار می رود. برای جوشکاری دو قطعه فلزی با هم، دستگاه جوشکاری یا همان موتور جوش اینورتر یک جریان الکتریکی بسیار قوی را از طریق الکترود دائمی یا موقت و یا سیم جوش به قطعات فلزی می فرستد. هنگامی که جریان الکتریکی از طریق قطعات فلزی جریان می یابد، فلزات در نقطه جوش گدازه می شوند و با هم ترکیب می شوند. به عنوان نتیجه، یک اتصال محکم و ماندگار بین دو قطعه فلزی با استفاده از اینورتر جوش به وجود می آید. قیمت دستگاه جوشکاری بوش، ترانس جوش اینورتر ماکیتا، زوبر، رویس، دیوالت، پارکساید و ایکس کورت را ببینید و اقدام به خرید کنید.
    جدیدترین دستگاه جوشکاری اسمارت در صنایع مختلف از جمله ساختمان سازی، خودروسازی، صنایع دریایی، صنایع هواپیمایی و صنعت نفت و گاز به کار می رود. همچنین، در کارهای خانگی مانند تعمیرات خانگی و ساخت و ساز، اینورتر جوش کاری بسیار مفید است. ماشین جوشکاری بر اساس نوع الکترود دائمی یا موقت و مدل دستگاه می تواند برای جوشکاری فلزات مختلف مانند فولاد، آلومینیوم، برنج، مس و فلزات دیگر استفاده شود.
    لیست قیمت ابزار برقی خرید و بررسی مشخصات قیمت اینورتر و دستگاه جوش کاری با لوازم جانبی ارزانترین قیمت و بهترین و جدیدترین مدل

    دستگاه جوش اینورتر چیست و چگونه عمل میکند؟

    خرید دستگاه جوشکاری اینورتر که با استفاده از تکنولوژی اینورتری عمل می‌کند. این دستگاه‌ها از ترانسفورماتورهای سه‌فاز، سوئیچ‌های الکترونیکی و مدارهای کنترلی استفاده می‌کنند. چگونگی عملکرد موتور جوش اینورتر به شرح زیر است : موتور جوش اینورتری به برق تک فاز 220 ولت و یا سه فاز 380 ولت نیاز دارد که از شبکه برق گرفته می‌شود. ابتدا برق ورودی به دستگاه به جریان متناوب تبدیل می‌شود. سپس جریان متناوب به جریان مستقیم تبدیل می‌شود. این کار از طریق مدارهای تعیین‌کننده‌ای که به عنوان موج‌ساز (Inverter) شناخته می‌شود انجام می‌شود.جریان مستقیم حاصل از مرحله قبل در این مرحله تثبیت و کنترل می‌شود. این عملیات باعث کاهش نوسانات جریان و افزایش پایداری جوش می‌شود. جریان مستقیم حاصل از مرحله قبل به محل جوش، که قطعه‌های مورد نیاز جوشکاري در آن قرار دارند، ارسال می‌شود.
    در این مرحله، با قرار دادن الکترود جوشکاری بر روی محل جوش و ایجاد قوس الکتریکی بین الکترود و قطعه کار، انجام می‌شود. در هنگام جوشکاری، جریان بالا توسط الکترود به قطعه‌کار منتقل می‌شود و باعث ذوب شدن قطعه‌کار و الکترود و ایجاد جوش محکم می‌شود. جالب است بدانید که دستگاه‌های جوش اینورتری معمولاً دارای مدارهای کنترلی هوشمند هستند که حرارت دستگاه را نظارت می‌کنند. در صورتی که دستگاه دمای بالایی را تشخیص دهد، خودکار خاموش می‌شود تا از خرابی دستگاه جلوگیری شود.
    مزایای دستگاه‌های جوش اینورتری شامل ابعاد کوچکتر، وزن سبک‌تر، بازدهی بالاتر، کنترل دقیق‌تر جریان و جریان مستقیم مداوم‌تر است که باعث کاهش انرژی هدررفتی و بهبود کیفیت جوش می‌شود. همچنین این دستگاه‌ها برای کاربردهای صنعتی و خانگی در جوشکاری فلزات استفاده می‌شوند.

    راهنمای انتخاب بهترین نوع جوشکاری برای پروژه‌های مختلف

    انتخاب نوع جوشکاری مناسب به عوامل مختلفی نظیر ماده‌ی قطعات، ضخامت، نوع فلز و نیازهای پروژه بستگی دارد. در کل سه نوع جوش رایج به نام‌های جوش آرگون، جوش CO2 و جوش معمولی وجود دارد که در ادامه به بررسی هر کدام می پردازیم .
    1. جوش آرگون: یکی از پیشرفته‌ترین و دقیق‌ترین روش‌های جوشکاري محسوب می‌شود. در این روش، گاز آرگون با استفاده از دستگاه‌های خاص به عنوان گاز حفاظتی برای جوشکاري استفاده می‌شود. جوش آرگون عموماً برای جوش کردن فلزات حساس و قطعات نازک استفاده می‌شود. مزایای جوش آرگون عبارتند از دقت بالا ، ایجاد جوش‌های بدون نقص و ترک، جلوگیری از اکسیداسیون و کاهش آلودگی‌های جوش. این روش در صنایع مختلفی از جمله خودروسازی، هوافضا و فلزکاری استفاده می‌شود.
    2. جوش CO2: جوش CO2 یکی از روش‌های پرکاربرد جوشکاری است که از گاز دی اکسید کربن (CO2) به عنوان گاز حفاظتی استفاده می‌کند. این نوع ابزار برای جوشکردن فلزات فولادی مورد استفاده قرار می‌گیرد. جوش CO2 به دلیل سرعت بالا، کارآیی مناسب، و قابلیت اجرا در محیط‌های صنعتی و صرفه‌جویی در هزینه‌ها، از طرف مهندسان و صنعتگران بسیار محبوب است. همچنین، این روش قابلیت انجام جوشکاري در ضخامت‌های مختلف فلزات را دارد.
    3. جوش معمولی: جوش معمولی یا جوش الکتریکی، یکی از روش‌های سنتی و اساسی است که با استفاده از قوس الکتریکی بین الکترود و قطعه‌کار اجرا می‌شود. این نوع جوشکاری عموماً برای فلزات غیرآلیاژی و غیرحساس به تغییرات دما استفاده می‌شود. جوش معمولی مزایایی همچون سادگی اجرا، قابلیت اجرا در شرایط مختلف و هزینه‌ی پایین را دارد. این روش در کارگاه‌ها و صنایع ساختمانی و عمومی بسیار رایج است. در نهایت، نوع جوشکاری مناسب باید با توجه به نیازها و مشخصات پروژه انتخاب شود. تا بتوانید بهترین کیفیت و کارایی را در کارهایتان تجربه کنید .

    قیمت موتور جوشکاری inverter

    قیمت دستگاه جوشکاری همه کاره زوبر، ماکیتا، بوش، دیوالت و ... را می توانید در این دسته از محصولات فروشگاه اینترنتی بانه دات کام ببینید. برای اینکه بهترین و مناسب ترین انواع ترانس جوش را خریداری کنید لازم است سراغ برندهای معتبر و سرشناس بروید. این برندها با کیفیت ترین و بهترین اینورتر را تولید و طراحی کرده اند. بر اساس اینکه فاکتور قیمت با توجه به کیفیت، برند و ویژگی ها و مشخصات فنی محصول تعیین می شود؛ لازم است قبل از خرید دستگاه جوشکاری حتما مدل های مختلف را بررسی کنید. بانه . کام قابلیت مقایسه قیمت و مشخصات فنی مدل های مختلف را در دسترس شما قرار داده است تا انتخاب و خرید را برای شما بسیار ساده تر کند.

    خرید دستگاه جوشکاری

    ویژگی های اینورتر دستگاه جوش خانگی

    دستگاه جوشکاري خانگی باید دارای ویژگی هایی باشد که بتواند نیازهایتان را برآورده کند. موتور جوشکاری خانگی باید سبک و قابل حمل باشد تا بتوانید آن را به راحتی از یک محل به محل دیگر منتقل کنید. همچنین وجود دسته حمل و جا به جایی آن را بسیار ساده تر می کند. همچنین باید مصرف برق کمی داشته باشد تا بتوانید هزینه های خود را کاهش دهید. موتور جوش ارزان قیمت باید قابلیت تنظیم جریان الکتریکی را داشته باشد تا بتوانید برای فلزات مختلف از آن استفاده کنید. جریان الکتریکی بالاتر برای فلزاتی با ضخامت بالاتر مورد استفاده قرار می گیرد. برای فلزات کم ضخامت هم باید شدت جریان کم باشد. استفاده از اینورتر جوشکاری باید ساده و آسان باشد تا بتوانید به راحتی از آن استفاده کنید.
    امنیت از دیگر ویژگی های مهم است تا از بروز خطرات احتمالی جلوگیری کند. موتور جوش خانگی باید با قیمتی مناسب ارائه شود تا بتوانید آن را خریداری کنید. دستگاههای جوشکاري باید قابلیت تعمیر داشته باشند تا در صورت بروز مشکلات، بتوانید به راحتی آن ها را تعمیر کنید. قابلیت جوشکاري مواد مختلف از دیگر ویژگی های خوب دستگاه های خانگی است. می توانید برای انواع فلزات و مواد دیگر از این دستگاه ها استفاده کنید. موتور جوشکاري خانگی باید دارای کیفیت بالا و استانداردهای لازم باشد تا بتوانید از آن به بهترین شکل استفاده کنید.

    اینورتر جوشکاری چیست و تفاوت آن با دستگاه جوش چه می‌باشد؟

    اینورتر جوشکاري(Inverter Welder) نوعی موتور جوش است که از تکنولوژی اینورتری استفاده می‌کند. این دستگاه‌ها با استفاده از ترانسفورماتورهای سه‌فاز، سوئیچ‌های الکترونیکی و مدارهای کنترلی، جریان متناوب ورودی را به جریان مستقیم تبدیل می‌کنند و از طریق این جریان مستقیم، جوشکاري را انجام می‌دهند. تفاوت‌ها بین دستگاه جوشکاری معمولی (ترانسفورماتوری) و اینورتر جوش کاری عبارتند از:
    1. ابعاد و وزن: دستگاه‌های جوش اینورتری از دستگاه‌های جوش معمولی (ترانسفورماتوری) کوچکتر و سبک‌تر هستند. این امر باعث می‌شود که دستگاه‌های جوش اینورتری به‌راحتی قابل حمل و جابه‌جایی باشند، بنابراین برای کارهای میدانی و برون‌سپاری بسیار مناسب‌تر هستند. 2. بازدهی: دستگاه‌های جوش اینورتری بازدهی بسیار بالاتری نسبت به دستگاه‌های جوش معمولی دارند. این به این معنی است که انرژی الکتریکی در جوشکاری اینورتری به طور بهینه تبدیل و استفاده می‌شود و کمترین انرژی هدر می‌رود.
    3. کنترل جریان: دستگاه‌های جوش اینورتری امکان کنترل دقیق‌تر را فراهم می‌کنند. این امکان باعث می‌شود که کاربر بتواند جریان جوش را به‌طور دقیق تنظیم کند و جوشکاري در شرایط مختلف را انجام دهد.
    4. جریان مستقیم: دستگاه‌های جوش اینورتری از جریان مستقیم برای جوشکاري استفاده می‌کنند که باعث افزایش عملکرد و کیفیت جوش می‌شود. در حالی که دستگاه‌های جوش معمولی از جریان متناوب استفاده می‌کنند.
    5. قیمت: دستگاه‌های جوش اینورتری معمولاً قیمتی بیشتر از دستگاه‌های جوش معمولی دارند. اما به علت بازدهی بالا و ویژگی‌های مثبت دیگر، این هزینه از طریق کیفیت بهتر و کاهش مصرف انرژی تا حدی جبران می‌شود.
    به طور خلاصه، موتور جوش اینورتری با اندازه کوچک‌تر، وزن سبک‌تر، بازدهی بالاتر، کنترل دقیق‌تر جریان و جوشکاری با جریان مستقیم مداوم‌تر از دستگاه جوش معمولی (ترانسفورماتوری) متمایز می‌شود.

    قیمت دستگاه جوشکاری

    جوشکاری لیزری چیست ؟ بررسی مشخصات دستگاه جوش لیزری

    جوشکاری لیزری به عنوان یکی از پیشرفته‌ترین روش‌های جوش کاری در صنعت معرفی می‌شود که با استفاده از پرتو لیزری با انرژی بالا، اجزای مختلف فلزی را به‌صورت دقیق و بدون نیاز به الکترود یا تماس مستقیم جوش می‌دهد. این فناوری نسبت به روش‌های سنتی جوشکاري از دقت بالا، کیفیت برتر، و پروسه سریع‌تری برخوردار است. در این متن به بررسی مشخصات و امکانات آن پرداخته خواهد شد.
    مشخصات جوشکاری لیزری: 1. تنوع مصرف: جوشکاري لیزری به‌طور گسترده در صنایع مختلف از جمله خودروسازی، هوافضا، الکترونیک، پزشکی، و ساخت و ساز مورد استفاده قرار می‌گیرد.
    2. دقت بالا: یکی از ویژگی‌های برجسته آن، دقت بالای آن است که به‌عنوان یک اصل اساسی در تولید قطعات حیاتی و حساس از جمله قطعات الکترونیکی استفاده می‌شود.
    3. جوش متناسب با ضخامت: جوشکاری لیزری قادر است به‌صورت دقیق و با دمای کنترل شده، قطعات با ضخامت‌های مختلف را به‌صورت متناسب با نیاز جوش دهد.
    4. کاهش نیروی مکانیکی: بدون نیاز به فشار و نیروی مکانیکی انجام می‌شود که این ویژگی باعث جلوگیری از تغییر شکل قطعات و تنش‌های مکانیکی غیرمطلوب می‌شود.
    5. بدون پسماند: از جمله مزایای این فرآیند، کاهش به حداقل پسماندهای جوشکاري است، که باعث افزایش بهره‌وری و کاهش هزینه‌ها می‌شود.
    6. کنترل دما و قدرت لیزر: امکان کنترل دقیق دما و قدرت پرتو لیزری، موجب افزایش کیفیت جوش و جلوگیری از خرابی‌های ناشی از دماهای ناپایدار می‌شود.
    7. سرعت قابل تنظیم: در دستگاه‌های جوشکاري لیزری، سرعت قابل تنظیم است، که این امکان به‌کاربر اجازه می‌دهد تا در برابر نیازهای مختلف انعطاف‌پذیر باشد.
    8. اتصال به سیستم‌های کنترلی: دستگاه‌های جوشکاري لیزری از امکان اتصال به سیستم‌های کنترلی و اطلاعاتی برخوردارند، که این امر باعث کاهش خطاهای انسانی و افزایش دقت جوشکاري می‌شود.

    قدرت (وات) تکنولوژی (فناوری بکار رفته) نوع استفاده مزایا معایب
    1000-3000 جوشکاري به روش MIG/MAG صنعتی، ساختمانی، خودروسازی و ... سرعت بالا، جوش کاري آلومینیوم و فولاد، سهولت استفاده نیاز به گاز حفاظتی، هزینه‌ی بالای تعویض الکترود، دود و بخار ناشی از جوشکاري
    1000-2000 جوشکاري به روش CO2 صنایع حساس، فلزکاری هنری و... کیفیت بالا، عدم نیاز به الکترود، کنترل دقیق حرارت جوش نیاز به مهارت و تجربه بیشتر، زمان‌برتر از MIG/MAG
    1500-4000 جوشکاری به روش آرگون ساختمانی، صنایع نفت و گاز و... قابلیت جوش کاری در محیط‌های مختلف، هزینه‌ی کمتر دما و ضخامت قطعات محدودتر، جوشکاري نیازمند تمرین و مهارت
    1500-3500 جوش کاری به روش الکترودی ساختمانی، خودروسازی و... هزینه‌ی کمتر، ساختار ساده، مقاومت بالا نیاز به الکترود تعویض‌پذیر، کنترل کیفیت محدودتر
    1000-8000 جوشکاري به روش لیزری صنایع دقیق و پیشرفته دقت بالا، جوش کاری بدون نقص و ترک، کاهش انرژی هدررفت هزینه بالا، نیاز به تجهیزات خاص
    2000-6000 جوشکاري به روش پلاسما صنایع معدنی، تعمیرات صنعتی و... جوش کاری در ضخامت‌های بالا، کاهش میزان گرما هزینه بالا، نیاز به مهارت بالا

    تکنولوژی IGBT در جوشکاری چیست و چه کاربردی دارد؟

    در دستگاه‌های جوشکاري اینورتری، برق ورودی ابتدا به جریان متناوب تبدیل می‌شود. سپس، با استفاده از IGBT (Insulated Gate Bipolar Transistor)، جریان متناوب به جریان مستقیم تبدیل می‌شود. IGBT این امکان را فراهم می‌آورد که جریان مستقیم مداوم‌تر و پایدارتری تولید شود که بهترین عملکرد و کنترل برای جوشکاری فلزات را فراهم می‌کند. مزایای استفاده از IGBT در جوشکاري: بازدهی بالا: IGBT ها باعث افزایش بازدهی می‌شوند و کاهش هدررفت انرژی را فراهم می‌کنند.
    کنترل دقیق جریان: IGBT ها به کنترل دقیقتر کمک می‌کنند که باعث بهبود کیفیت و دقت جوش می‌شود. عمر طولانی: استفاده از IGBT باعث افزایش عمر دستگاه می‌شود. IGBTدر جوشکاری به عنوان یکی از تکنولوژی‌های پیشرفته‌تر و بهینه‌تر به شمار می‌آید و بسیاری از دستگاه‌های جوشکاري امروزی از این ترانزیستورها استفاده می‌کنند. استفاده از IGBT ها باعث بهبود عملکرد و کارایی می‌شود و در نهایت کیفیت را بهبود می‌بخشد.

    راهنمای خرید دستگاه جوش از بانه

    ابتدا باید نوع جوشکاري مورد نیاز خود را تعیین کنید، آیا به دستگاه جوشکاری قوسی (MMA)، MIG/MAG، TIG یا Plasma Cutter نیاز دارید؟ توان دستگاه جوشكاري بسیار مهم است، زیرا توان بیشتر به معنای قابلیت جوش مواد با ضخامت بیشتر است. بنابراین، ابتدا باید تعیین کنید که برای کارهای خود چه توانی نیاز دارید. ولتاژ دستگاه نیز بسیار مهم است و باید با ولتاژ برق خانه شما سازگار باشد. کیفیت بهترین دستگاه جوشکاری خودکار نیز بسیار مهم است، بنابراین قبل از خرید، باید به کیفیت دستگاه توجه کنید و از برندی که معتبر است، استفاده کنید. همچنین در دستگاه ترانس جوش باید به ایمنی آن توجه شود. در فروشگاه بانه می توانید انواع برندهای موتور جوش با مشخصات متنوع را مشاهده کرده و بهترین مدل مورد نظرتان را انتخاب نمایید .
    در صورتی که به دستگاه سیم جوش برای کار در محل های مختلف نیاز دارید، باید به قابلیت حمل و نقل آن توجه کنید. اگر قصد جوشکاري انواع مواد را دارید، باید به قیمت دستگاه جوشکاری با قابلیت تنظیم شدت جریان (آمپر) توجه کنید. در هنگام خرید موتور جوش کاری به لوازم جانبی دقت کنید. از جمله لوازم همراه دستگاهجوش می توان به کیف، کابل اتصال، انبر، الکترود، ماسک، دستکش و ... اشاره کرد. از انواع اینورتر جوشکاري می توان به موتور جوش چند کاره، موتور جوش سیار، دستگاه جوش دستی، شارژی تفنگی، کوچکترین موتور جوش جیبی و ... اشاره کرد.